Navionics+ EU077 R Dänemark, Norddeutschland und Polen (Küste) Regular

Kaart ID: NAEU077R

€ 149,00*

% € 159,00* (6.29% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 32454

Beschrijving

De Navionics+ zeekaart NAEU077R bestrijkt de Duitse en Deense territoriale wateren, inclusief de gehele monding van de Eems en het eiland Bornholm, nieuw toegevoegd is de kust van Polen

Alle functies van Navionics+-kaarten voor een kleiner gebied voor een geweldige prijs! En een aanzienlijk grotere dekking dan de voormalige Navionics kleine kaarten 

De Navionics+ Denemarken, Noord-Duitsland en Polen (Kust) EU077R is interessant voor alle watersporters die de kustgebieden in Duitsland, Polen en Denemarken willen verkennen en elektronische zeekaarten op plotter-apparaten willen gebruiken met hun motorboten en zeiljachten.

Schijf

Deze Navionics+ zeekaart met de dekking "Denemarken en Noord-Duitsland" wordt geleverd als een micro-SD-kaart die in een adapter voor een SD-kaartsleuf wordt gestoken. Gebruik, afhankelijk van het type/model van de kaartplotter, de juiste kaartgrootte. Bewaar ook de adapter met de sticker en het serienummer van de zeekaart op een veilige plaats, dit is belangrijk voor een eventuele update met de NV Charts updateservice.

Compatibiliteit

Navionics+-kaarten zijn compatibel met een breed scala aan kaartplotters en MFD's van Raymarine, B&G, Simrad, Lowrance of Humminbird. Raadpleeg de compatibiliteitslijst van Navionics-kaarten. Navionics-kaarten & Updates

Functies

De Navionics+ Denemarken & Duitsland Noord EU077R voor de Nederlandse wateren is een elektronische kaart van de NAVIONCS+ serie. Deze omvatten de volgende functies.

  • Zeekaart De Navionics+ Denemarken en Noord-Duitsland bevat een zeekaart met alle nautische informatie, zowel als plankaart als als detailkaart of havenplan.
  • SonarChart Deze functie toont gecondenseerde dieptelijnen, wat handig kan zijn bij het vissen.
  • Community-bewerkingen Toevoegingen van andere gebruikers en tips voor watersportliefhebbers
  • Dagelijkse updates Onder de term "Verste gegevens" biedt Navionics 365 dagen gratis updates na registratie van de zeekaart.
  • Dock-to-dock Autorouting Automatische routesuggesties tussen start- en eindpunten.
  • SonarChart Live Maak uw eigen zeekaarten of gedetailleerde scans van de bodemstructuur en sla de informatie op uw Navionics+ zeekaart voor Duitsland op.
  • Plotter Sync Breng routes, waypoints en nog veel meer over van mobiel naar plotter of vice versa.

Service van NV Charts

NV Charts heeft de Navionics zeekaarten op voorraad en kan snel en goedkoop verzonden worden. Ook naar een jachthaven of naar een ander ontvangstadres. Zo ontzorgen wij u tijdens een lange reis. We doen graag de eerste, meest recente gegevens voor u voordat we de kaart verzenden. Praat met ons!

Annulering uitgesloten

Deze zeekaarten worden op verzoek van de klant door ons voor u gemaakt om u altijd van de meest actuele gegevens te kunnen voorzien. Om deze reden kunnen de tickets niet worden omgeruild of ingetrokken.

Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

Verwante producten bij dit artikel

Verwante producten bij dit artikel

-6 %
Navionics+ EU060 R Deutschland Binnen Regular
De Navionics+ zeekaart EU060R Deutschland Binnen (Duitsland, meren en rivieren) bestrijkt de Duitse binnenwaterenAlle functies van de Navionics+ zeekaarten Deutschland Binnen (Duitsland, Meren &a

€ 149,00* € 160,00* (6.88% bespaard)
-6 %
Navionics+ EU076 Benelux und Westdeutschland Regular
De Navionics+ kaart EU076R Benelux en West-Duitsland (Benelux & Duitsland, West) bestrijkt de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Noordwest-Duitse wateren.Alle kenmerken van de Navionics+-kaart

€ 149,00* € 160,00* (6.88% bespaard)
NV Charts Baltic Serie 2 Lübecker Bucht - Bornholm - Kopenhagen
De handige pleziervaartuigkaarten voor het zeegebied Baai van Lübeck - Bornholm - Kopenhagen is een kaartserie speciaal ontworpen voor de pleziervaart. Het bevat de nautische kaarten in verschillende

Varianten van € 75,99*
€ 94,99*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.