C-MAP Discover Adria u. Ionisches Meer inkl. Kroatien EM-Y203

Kaart ID: EM-Y203

€ 139,00*

% € 153,51* (9.45% bespaard)
 
Informatie over uw plotter
Laat ons weten voor welke plotter u dit product wenst te gebruiken en hoe wij telefonisch contact met u kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw bestelling.
Voer het merk en de modelnaam van uw plotter in het tekstvak in. Wij zullen intern nagaan of dit product compatibel is met uw plotter. Met deze informatie kunnen wij onjuiste bestellingen beperken en u laten weten of u misschien een ander product voor uw plotter nodig hebt.
Gelieve een telefoonnummer op te geven waarop wij u kunnen bereiken indien de gegevens van uw plotter niet volstaan of indien uw model niet op de gewenste kaart past.
Informatie over uw plotter
Deel uw configuratie
 
Productnummer: 31831

Beschrijving

Elektronische zeekaart voor de Adriatische Zee tussen Italië en Kroatië en de Ionische Zee voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&G

Voortgezette ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart voor watersporters in de Middellandse Zee langs de kusten van Italië Slovenië Kroatië Montenegro Albanië en Griekenland. Motorbootvaarders vissers en zeilers gebruiken de zeekaart voor vakanties en cruises langs de Middellandse Zeekusten en bij reizen tussen Venetië en Corfu.

Bereik

De C-MAP Discover Adriatic & Ionian Sea incl. Croatia is een middelmatige dekking die een groot gebied van de Zuid-Europese zeegebieden en de kusten van de Middellandse Zee samenvat. De EM-Y203 bestrijkt de volgende gebieden:

  • Dalmatië het zuidelijke deel van Kroatië
  • Istrië de Kroatische kust in het noorden van het land
  • Lagunes van Venetië en aan de noordelijke Adriatische Zee
  • Italiaanse oostkust tot aan de Straat van Messina
  • Ionische Zee incl. Corfu en Oost-Peloponnesos

De elektronische zeekaart EM-Y203 is ontworpen voor uitgebreide vaartochten in de Middellandse Zee en langs de Kroatische en Italiaanse kusten. Het geeft bemanningen de mogelijkheid om nog langere overtochten naar verschillende gebieden te ondersteunen met elektronische navigatie-informatie. Zelfs op kleinere boten zorgt de grote dekking voor flexibiliteit bij het kiezen van een watersportbestemming.

Disc

Deze C-MAP Plotterkaart Kroatian Italy Greece wordt geleverd op een mSD-disc die in een SD-kaartadapter is opgenomen.

Functies van de C-MAP Discover

De elektronische nautische kaarten C-MAP Discover zijn moderne vectorkaarten voor kaartplotters op pleziervaartuigen. Zij bevatten alle nautische informatie en een volledige reeks navigatiegegevens. Met deze plotterkaarten kunt u uw reizen aan boord plannen tijdens het varen bijhouden en inzoomen op gedetailleerde gebieden voor het binnenvaren van havens.
De Discover-kaarten van C-MAP hebben de volgende reeks functies:

  • Alle nautische kaarten van het geselecteerde gebied van het haven- of sluizenplan tot de planningskaart voor grotere secties en groepen wateren.
  • Vectorkaarten maken traploos inzoomen mogelijk tussen kleine en grote schaalwaarden van de zeekaart
  • Hoge resolutie bathymetrische gegevens tonen dieptecontouren gecondenseerd tot 30cm intervallen. Dit kenmerk kan worden getoond of verborgen.
  • Tijgegevens inclusief hoog- en laagwatertijden en stroomgegevens - Een getijdenkalender en stroomatlas zijn in de kaart geïntegreerd
  • Easy Routing is de door C-MAP ontwikkelde functie die een voorgestelde route berekent aan de hand van de zeekaart en de afmetingen van uw boot met name de diepgang.

Compatibiliteit

De C-MAP Discover-producten die in 2021 worden gelanceerd zijn ook compatibel met alle moderne Simrad- B&G- en Lowrance-kaartplotters als opvolger van de MAX-N+-technologie. Controleer a.u.b. de Compatibiliteitslijst

Herroeping uitgesloten

Deze nautische kaarten worden door ons voor u gemaakt op verzoek van de klant, om u altijd de meest actuele gegevens te kunnen verschaffen. Om deze reden zijn de kaarten uitgesloten van uitwisseling en herroeping.

Format: mSD-Karte
Größe: Medium
Gebied preview

Met behulp van onze gebiedspreview kunt u een indruk krijgen over welke geografische regio het product gaat of welke gebieden een zeekaart bestrijkt.

HanseNautic Tipp

Törnführer Kroatien und Slowenien
In de zee van duizend eilandenKristalheldere zee wilde kusten idyllische haventjes en moderne jachthavens: de Adriatische kust van Kroatië en Slovenië is niet voor niets het favoriete gebied van veel

€ 39,90*
-9 %
C-MAP Discover Mittelmeer Italien (Korsika bis Malta) EM-Y201
Elektronische zeekaart voor de Middellandse Zee aan de westkust van Italië en Frankrijk en tussen Marseille en Malta voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&GVerdere ontw

€ 139,00* € 153,51* (9.45% bespaard)
Kroatien und Montenegro
Zeilen voor de kust van Kroatië en Montenegro Idyllische baaien steile bergen bewogen geschiedenis: de oostkust van de Adriatische Zee nodigt u uit voor een zeilvakantie. Nauwelijks noemenswaardige st

€ 39,90*
-9 %
C-MAP Discover Ägäis Griechenland türk. Küsten Kreta bis Istanbul EM-Y204
Elektronische zeekaart voor de Middellandse Zee in Griekenland en Turkije voor navigatie met moderne kaartplotters van Lowrance Simrad of B&GVolgende ontwikkeling van C-MAP een moderne vectorkaart

€ 139,00* € 153,51* (9.45% bespaard)
888 Häfen und Buchten Kroatien Slowenien Montenegro
De oostelijke Adriatische Zee met zijn vele honderden eilanden havens en baaien is een van de mooiste wateren ter wereld.888 havens en baaien. Bevoorrading weersomstandigheden douane zijn slechts enke

€ 27,90*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.